HTML

àlabeck

Csak főzök és elmesélem. Közben néha magamról is.

Ha írnál: beckzsu@gmail.com

Címkék

általános (20) avokádó (3) bab (7) befőzés (26) brokkoli (4) büféasztalra (117) cékla (4) csirke (90) csirkecomb (58) csirkemáj (22) csirkemell (124) csirkeszárny (3) cukkini (38) darálthús (56) dió (32) édes (65) egyéb (17) egytálétel (117) főzelékféle (45) fűszer (32) gomba (31) grúz (7) gyors (3) gyümölcsös (48) hajdina (5) hal (39) hidegkaja (53) káposzta (20) karfiol (24) kelbimbó (6) kézimunka (7) kímélős (26) köret (77) krumpli (79) leves (39) low carb (13) mák (5) maradék (39) marhahús (13) mártás (48) menüterv ötlet (3) mesélek (20) olajbogyó (11) orosz (28) padlizsán (43) paprika (4) paradicsom (3) pörkölt (25) pulykacomb (22) pulykamell (17) rágcsa (23) rakott (48) rántott (49) reggeli (10) sajt (8) saláta (84) sertéshús (53) spárga (23) szabad tűzön (13) személyes (119) tészta (43) töltött (19) túró (18) uborka (5) zöldség (162) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Köszönetet kaptam

2010.05.13. 09:15 BeckZsu

Kedves meglepetés várt tegnap a postaládámban. Tyria, a „Stone, le monde est stone, je cherche le soleil...” blog tulajdonosa írt levelet, akivel már egy jó ideje kölcsönösen olvassuk egymás blogját. Ő nem elsősorban főzésről ír, de az is előfordul a mindennapok mindenféle dolgai között. Úgy érezte, hogy ezt az emléklapot – talán ez jó elnevezés – nekem is átadja, és én ezt nagy örömmel fogadtam.
„Köszönöm, hogy olvashatlak”

Természetesen a továbbítással most is gondban vagyok, hiszen elég sok különféle blogot olvasok időről időre. Mégis legtöbbet a főzősökből, amiben nagy segítséget jelentenek a gyűjtőoldalak. Tehát az én köszönetemet most a Gasztro és a Miner közreműködőinek mondom.

2 komment

Címkék: személyes

A bejegyzés trackback címe:

https://beck.blog.hu/api/trackback/id/tr201999182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tyria · http://tyria.freeblog.hu 2010.05.13. 17:32:04

Én is örülök annak, hogy sikerül kommentelni.
Legalább többször hozzászólhatok a kínálatodhoz! :-)
süti beállítások módosítása