Ahogy máskor is – nekem így ízlik legjobban – a zöld spárgát az alsó harmada meghámozása után 2-3 centis darabokra vágtam, nagyon kevés olajon, serpenyőben megpirítottam, aztán enyhén megsózva fedő alatt, saját gőzében puhára pároltam, majd a fedőt levéve ismét pirítottam. Ezt így, ahogy volt, sütőben sütött csirkecomb mellé ettük köretként.
Zöld spárga sütve
2013.05.20. 12:28 BeckZsu
6 komment
Címkék: spárga csirkecomb
A bejegyzés trackback címe:
https://beck.blog.hu/api/trackback/id/tr565306817
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
scal · http://filmbook.blog.hu/ 2013.06.16. 11:13:21
miért nincs ennek a blognak még facebook oldala?
BeckZsu · http://beck.blog.hu/ 2013.06.19. 08:48:05
@scal: köszönöm, ezt dicséretként értelmezem, remélem, jogosan.
Az a baj, hogy mostanában kissé akadozom, elmaradtam a bejegyzésekkel, de amint újra összeszedem magam, megfontolom :)
Az a baj, hogy mostanában kissé akadozom, elmaradtam a bejegyzésekkel, de amint újra összeszedem magam, megfontolom :)
Tyria · http://tyria.freeblog.hu 2013.10.13. 16:47:15
Mi ez a nagy csönd? Várjuk a recepteket, ötleteket!:-) Remélem nincs gond?!
BeckZsu · http://beck.blog.hu/ 2013.11.06. 08:19:37
@Tyria: nagyon köszönöm, jólesik, hogy hiányolsz. Semmi komoly baj nincs, jelentkezem még, nem végleg hagytam abba :)
Megpróbálom visszanyerni a lendületemet ;)
Megpróbálom visszanyerni a lendületemet ;)
Tyria · http://tyria.freeblog.hu 2013.11.07. 20:13:46
Akkor jó! :-)
jeltelen (törölt) 2013.11.16. 18:27:13
Kedves Zsu!
Ma elmentettem -a biztonság kedvéért- a blogodban olvasott kedvenc sütijeimet, gondolva a közelgő ünnepekre.
Azt külön szeretem nálad, hogy Te is csökkented a cukor mennyiségét! :))
Ha facebook oldalt csinálsz, azért majd gondolj azokra is, akik idegenkednek ettől, vagyis: legyenek meg blogban is a receptek.
Remélem, nem kérek lehetetlent.
Mivel ritkán írsz, más után is keresgéltem, így akadtam Feri, a főzelékes blogjára
szatmariferi.blog.hu/
ha van időd, nézz majd bele.
Nincs valami kipróbált gyömbéres keksz recepted?
Ja, és még valami!, egy jól bevált gyakorlatsor
3 részletben. Az igazi "titka" az, hogy rendszeresen kell csinálni. :))
1. www.youtube.com/embed/B1thvjkE0xc
2. www.youtube.com/embed/LhBFu4tFesU
3. www.youtube.com/embed/EkGRZzHS5to
Ismeretlenül is hálával és köszönettel a sok-sok használható receptért!
Barátsággal:
Ildikó
Ma elmentettem -a biztonság kedvéért- a blogodban olvasott kedvenc sütijeimet, gondolva a közelgő ünnepekre.
Azt külön szeretem nálad, hogy Te is csökkented a cukor mennyiségét! :))
Ha facebook oldalt csinálsz, azért majd gondolj azokra is, akik idegenkednek ettől, vagyis: legyenek meg blogban is a receptek.
Remélem, nem kérek lehetetlent.
Mivel ritkán írsz, más után is keresgéltem, így akadtam Feri, a főzelékes blogjára
szatmariferi.blog.hu/
ha van időd, nézz majd bele.
Nincs valami kipróbált gyömbéres keksz recepted?
Ja, és még valami!, egy jól bevált gyakorlatsor
3 részletben. Az igazi "titka" az, hogy rendszeresen kell csinálni. :))
1. www.youtube.com/embed/B1thvjkE0xc
2. www.youtube.com/embed/LhBFu4tFesU
3. www.youtube.com/embed/EkGRZzHS5to
Ismeretlenül is hálával és köszönettel a sok-sok használható receptért!
Barátsággal:
Ildikó
Utolsó kommentek