Még mindig a csökkentett kalória és egyszerűség jegyében. És próbálok kicsit helyet csinálni a fagyasztóban, karácsony előtt és után szükség lesz rá.
Szóval elővettem a csirkecombok kicsontozásából félretett csontokat, ezeket vízben, egy leveskockával feltettem főni, és a csirkemellekből a csontokról lekapirgált törmelék húst (ez már főtt).
Másik edényben megpirítottam négy kisebb sárgarépát felkockázva, hozzátettem a mai mélyhűtött zöldségkeveréket. Ez valami olyan volt, amilyet még eddig nem láttam. Vásárlásnál kissé megnehezítette az azonosítást, hogy kizárólag cseh és szlovák nyelven volt rajta a tartalma, de volt benne zöld és piros paprika, karalábé, lilahagyma, póréhagyma kockák, valamint kukorica- és tarkababszemek. A sárgarépán kívül én még tettem hozzá kelbimbó, zöldhüvelyű babot, meg persze petrezselymet. Ezt mind összefőztem a csontok főzőlevével, beledobtam a hústörmeléket is. Ennyi.
Utolsó kommentek