A gőzölő betéten megpárolt fehér spárgát 4-5 darabonként feketeerdei sonkába tekertem, a csomagocskákat egy jénai tálba fektettem. Kb. 15 percig magas fokozaton a sütőben pirítottam. Közben hat (meglehetősen kicsi) tojást elkevertem három evőkanál tejföllel és három evőkanál reszelt sajttal, enyhén megsóztam. Hozzákevertem még egy hasonló adag aprított medvehagymát is. Ezt a keveréket a sonkás spárgatekercsekre öntöttem, visszatettem sütőbe, míg szépen átsült. Először szép magasra föl is emelkedett, de ez igen hamar elmúlt, ami egyáltalán nem zavarta az ízek élvezetét.
Fehér spárga sonkával, omlettben
2013.05.19. 11:04 BeckZsu
Szólj hozzá!
Címkék: spárga egytálétel
A bejegyzés trackback címe:
https://beck.blog.hu/api/trackback/id/tr785306799
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Utolsó kommentek