A sült zöldséghez azért volt hús is, szintén gyors, egyszerű. Ehhez csirkemellet (30 dkg) kis darabokra vágtam, megpirítottam ugyanabban a serpenyőben, a visszamaradt olajon, amiben a zöldséget. Pár perc alatt átpirult, akkor megszórtam egy teáskanálnyi indiai (tandoori masala; ilyesmi már több helyen kapható, pl. gyógytermék-boltokban is) fűszerkeverékkel, tovább kevergettem. Két almát meghámoztam, kis darabokra felvágtam, a csirkéhez tettem. Még pár perc pirítás után leöntöttem egy deci tejszínnel. Addig főztem, amíg besűrűsödött.
Csirkemell almával, tejszínnel
2008.06.18. 10:30 BeckZsu
Szólj hozzá!
Címkék: csirke csirkemell
A bejegyzés trackback címe:
https://beck.blog.hu/api/trackback/id/tr1526638
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Utolsó kommentek