HTML

àlabeck

Csak főzök és elmesélem. Közben néha magamról is.

Ha írnál: beckzsu@gmail.com

Címkék

általános (20) avokádó (3) bab (7) befőzés (26) brokkoli (4) büféasztalra (117) cékla (4) csirke (90) csirkecomb (58) csirkemáj (22) csirkemell (124) csirkeszárny (3) cukkini (38) darálthús (56) dió (32) édes (65) egyéb (17) egytálétel (117) főzelékféle (45) fűszer (32) gomba (31) grúz (7) gyors (3) gyümölcsös (48) hajdina (5) hal (39) hidegkaja (53) káposzta (20) karfiol (24) kelbimbó (6) kézimunka (7) kímélős (26) köret (78) krumpli (79) leves (39) low carb (13) mák (5) maradék (39) marhahús (13) mártás (48) menüterv ötlet (3) mesélek (20) olajbogyó (11) orosz (28) padlizsán (43) paprika (4) paradicsom (3) pörkölt (25) pulykacomb (22) pulykamell (17) rágcsa (23) rakott (48) rántott (49) reggeli (10) sajt (8) saláta (85) sertéshús (53) spárga (23) szabad tűzön (13) személyes (119) tészta (43) töltött (19) túró (18) uborka (5) zöldség (163) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Újra a kamráról (spájz)

2013.03.17. 10:00 BeckZsu

Azért itt válaszolok a legutóbbi kommentre ezzel kapcsolatban, mert meg akarom mutatni, hogy oldottam meg a díszítést, képpel is, azt pedig nem tudom, ott lehetne-e, és ha igen hogyan? Meg amúgy is adós vagyok a befejezéssel, hiszen ott hagytam abba, hogy majd csak kitalálok…

1 komment

Címkék: személyes

Lajos, Lajcsi, Kedvenc

2013.03.11. 09:20 BeckZsu

Ilyen érdekes neveken neveznek nagyon hasonló süteményeket. Hasonlítanak egymásra, de vannak apró különbségek. Én – amikor régebben sütöttem – csak simán pudingos-krémes süteménynek neveztem, attól sem sértődött meg, úgy is finom volt. Csak éppen elkövettem azt a megszokott hibámat, hogy nem írtam…

Szólj hozzá!

Címkék: édes

Tavaszodik a kiskertben...

2013.03.10. 11:20 BeckZsu

Szólj hozzá!

Aszalt szilvával és fetával töltött csirkemell

2013.02.09. 08:25 BeckZsu

Nem éppen a közelmúlt napokban készítettem ezt, hanem karácsonykor, de úgy gondolom, hogy nincs semmiféle ok arra, hogy ne lehetne bármikor megcsinálni. Igazán nem bonyolult, és az is kényelmes, hogy egyszerre, egy tepsiben elkészül a hús és a köret. Szép, méretes…

Szólj hozzá!

Címkék: zöldség gyümölcsös egytálétel csirkemell

A sokoldalú sült hús

2013.02.06. 08:30 BeckZsu

Ez sem újdonság, máskor is meséltem már, hogy szoktam egyszerre több adagnyi húst megsütni, aztán különféle mellé- és hozzávalókkal változatossá alakítani. A hús lehet például csirkecomb – nálam talán ez fordul elő leggyakrabban – de akár sertéscomb, oldalas, sütőben…

Szólj hozzá!

Címkék: köret pulykacomb

süti beállítások módosítása