A csirkecombokat fűszerkeverékkel bekentem, olajjal kikent edényben alul-felül megpirítottam, majd lefedve vártam, hogy levet engedjen, kezdjen puhulni.
Közben meghámoztam a krumplit (kb. fél kilónyit), kockára vágtam, megtisztítottam négy fej hagymát, negyedekre vágtam. Ha kisebb, diónyi hagymáim lettek volna, egyben hagyom, szerintem úgy a legjobb.
Amikor a húsnak már bőven volt leve, és nagyjából puha is volt, mellétettem a krumplit, hagymát. Mikor az is megpuhult, sütőbe tettem pirulni 15 percre.
Vegyes salátával tálaltam. Ez most hagyma paprika, paradicsom kockára vágva, bazsalikommal, oreganóval, és egy általam csak ebben az évben felfedezett fűszerrel; metélőfokhagymával megszórva, citromlével, olívaolajjal összekeverve. (Én úgy érzem, hogy minden alkalmat ki kell használni a nyárból, amíg friss zöldségekből tudunk salátát enni.)
Utolsó kommentek