HTML

àlabeck

Csak főzök és elmesélem. Közben néha magamról is.

Ha írnál: beckzsu@gmail.com

Címkék

általános (20) avokádó (3) bab (7) befőzés (26) brokkoli (4) büféasztalra (117) cékla (4) csirke (90) csirkecomb (58) csirkemáj (22) csirkemell (124) csirkeszárny (3) cukkini (38) darálthús (56) dió (32) édes (65) egyéb (17) egytálétel (117) főzelékféle (45) fűszer (32) gomba (31) grúz (7) gyors (3) gyümölcsös (48) hajdina (5) hal (39) hidegkaja (53) káposzta (20) karfiol (24) kelbimbó (6) kézimunka (7) kímélős (26) köret (77) krumpli (79) leves (39) low carb (13) mák (5) maradék (39) marhahús (13) mártás (48) menüterv ötlet (3) mesélek (20) olajbogyó (11) orosz (28) padlizsán (43) paprika (4) paradicsom (3) pörkölt (25) pulykacomb (22) pulykamell (17) rágcsa (23) rakott (48) rántott (49) reggeli (10) sajt (8) saláta (84) sertéshús (53) spárga (23) szabad tűzön (13) személyes (119) tészta (43) töltött (19) túró (18) uborka (5) zöldség (162) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Hagymás paradicsomsaláta

2007.07.05. 17:36 BeckZsu

Először újhagymát fölkarikázok, zöldjével együtt (persze csak a szépet, egészségeset), kicsit megsózom, állni hagyom. Más hagyma is jó, de legyen gyenge fajta, pl. póré, esetleg lila vagy fehér. Összekeverem egy citrom levét egy-két evőkanál olívaolajjal és felvagdalt bazsalikomlevéllel (lehet egy kis borsot is bele). Ebbe keverem a hagymát.

Szép paradicsomokat mérettől függően egész vagy fél karikára vágok, egy laposabb tálba fektetem, rétegenként rászórok levével együtt a citromos hagymából. Azért jó a lapos tál, mert kevesebb réteg, szebben lehet tálalni. A tetejére hagyma kerül.

Szólj hozzá!

Címkék: saláta

A bejegyzés trackback címe:

https://beck.blog.hu/api/trackback/id/tr211220434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása