HTML

àlabeck

Csak főzök és elmesélem. Közben néha magamról is.

Ha írnál: beckzsu@gmail.com

Címkék

általános (20) avokádó (3) bab (7) befőzés (26) brokkoli (4) büféasztalra (117) cékla (4) csirke (90) csirkecomb (58) csirkemáj (22) csirkemell (124) csirkeszárny (3) cukkini (38) darálthús (56) dió (32) édes (65) egyéb (17) egytálétel (117) főzelékféle (45) fűszer (32) gomba (31) grúz (7) gyors (3) gyümölcsös (48) hajdina (5) hal (39) hidegkaja (53) káposzta (20) karfiol (24) kelbimbó (6) kézimunka (7) kímélős (26) köret (77) krumpli (79) leves (39) low carb (13) mák (5) maradék (39) marhahús (13) mártás (48) menüterv ötlet (3) mesélek (20) olajbogyó (11) orosz (28) padlizsán (43) paprika (4) paradicsom (3) pörkölt (25) pulykacomb (22) pulykamell (17) rágcsa (23) rakott (48) rántott (49) reggeli (10) sajt (8) saláta (84) sertéshús (53) spárga (23) szabad tűzön (13) személyes (119) tészta (43) töltött (19) túró (18) uborka (5) zöldség (162) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Ősz van

2010.09.02. 09:25 BeckZsu

Talán most már többet fogok főzni, írni. Addig is néhány példa, hogy mégsem pusztultunk éhen. Éppen csak könnyű, mindennapi ételek voltak, amiket igen ritkán fotóztunk. Sült csirkecomb sárgarépás krumplipürével, hagymás paradicsomsaláta Zöldbabfőzelék debrecenivel…

Szólj hozzá!

Egy kedves felkérés

2010.09.01. 12:40 BeckZsu

Ezen a héten a gasztrobox „Hogyan készítettem?” rovatában az én képem és írásom szerepel, miután megtiszteltek a kéréssel, hogy írjam én is le a gondolataimat a blogba kerülő fotóimról. 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása