HTML

àlabeck

Csak főzök és elmesélem. Közben néha magamról is.

Ha írnál: beckzsu@gmail.com

Címkék

általános (20) avokádó (3) bab (7) befőzés (26) brokkoli (4) büféasztalra (117) cékla (4) csirke (90) csirkecomb (58) csirkemáj (22) csirkemell (124) csirkeszárny (3) cukkini (38) darálthús (56) dió (32) édes (65) egyéb (17) egytálétel (117) főzelékféle (45) fűszer (32) gomba (31) grúz (7) gyors (3) gyümölcsös (48) hajdina (5) hal (39) hidegkaja (53) káposzta (20) karfiol (24) kelbimbó (6) kézimunka (7) kímélős (26) köret (77) krumpli (79) leves (39) low carb (13) mák (5) maradék (39) marhahús (13) mártás (48) menüterv ötlet (3) mesélek (20) olajbogyó (11) orosz (28) padlizsán (43) paprika (4) paradicsom (3) pörkölt (25) pulykacomb (22) pulykamell (17) rágcsa (23) rakott (48) rántott (49) reggeli (10) sajt (8) saláta (84) sertéshús (53) spárga (23) szabad tűzön (13) személyes (119) tészta (43) töltött (19) túró (18) uborka (5) zöldség (162) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Tócsni

2007.08.29. 14:14 BeckZsu

Nem hiszem, hogy van még ilyen étel, ami ennyire elterjedt, és egyszerűségében ilyen változatos tud lenni. Hát még a nevei! Csak amiket én ismerek; tócsi, lepcsánka, lapcsánka, harula, cicege, hremzli, krumpliprósza, gánica, és ez még csak Magyarország különböző tájain.…

2 komment

Címkék: egyéb krumpli

Csirkecomb-pörkölt

2007.08.28. 11:45 BeckZsu

A csirke felsőcombokat kicsontoztam, bőrét lehúztam. Igen kövér csirkék lehettek, mert meglehetősen zsíros volt, ezért feldaraboltam a bőröket, és töpörtyűnek kisütöttem. A húst felvágtam kockára.A pörkölthöz kevés füstölt szalonnát a kisütött csirkezsírral tettem a…

Szólj hozzá!

Címkék: csirke pörkölt köret csirkecomb szabad tűzön

süti beállítások módosítása