Nem tudom, ki hogy van vele, mi reggelire, sőt, mióta nem munkahelyen, hanem itthon dolgozunk, és ezért az ebéd délben van, vacsorára is, hideget szoktunk enni, leginkább kenyeret valamivel. De mivel nem vagyok elragadtatva a kapható felvágottak többségétől, inkább próbálok valami egyéb, kenyérre rakható-kenhető dolgot gyártani. Ez is egy ilyesmi.
Lilahagymát apróra vágtam, kicsit megsóztam, állni hagytam, így nem lesz túl „szagos”. Belekevertem villával összetörve egy konzerv tonhalat, amelyről előzőleg leöntöttem a levét. Hozzátettem két darab, összesen 20 dkg tömlős krémsajtot és egy csomó snidlinget. Hiába ez is hagyma hagymával, azért más-más íze van.
Ez most egy kicsit túl lágy lett, legközelebb másikfajta krémsajtból fogom megpróbálni, de azért az íze jó.
Utolsó kommentek