HTML

àlabeck

Csak főzök és elmesélem. Közben néha magamról is.

Ha írnál: beckzsu@gmail.com

Címkék

általános (20) avokádó (3) bab (7) befőzés (26) brokkoli (4) büféasztalra (117) cékla (4) csirke (90) csirkecomb (58) csirkemáj (22) csirkemell (124) csirkeszárny (3) cukkini (38) darálthús (56) dió (32) édes (65) egyéb (17) egytálétel (117) főzelékféle (45) fűszer (32) gomba (31) grúz (7) gyors (3) gyümölcsös (48) hajdina (5) hal (39) hidegkaja (53) káposzta (20) karfiol (24) kelbimbó (6) kézimunka (7) kímélős (26) köret (77) krumpli (79) leves (39) low carb (13) mák (5) maradék (39) marhahús (13) mártás (48) menüterv ötlet (3) mesélek (20) olajbogyó (11) orosz (28) padlizsán (43) paprika (4) paradicsom (3) pörkölt (25) pulykacomb (22) pulykamell (17) rágcsa (23) rakott (48) rántott (49) reggeli (10) sajt (8) saláta (84) sertéshús (53) spárga (23) szabad tűzön (13) személyes (119) tészta (43) töltött (19) túró (18) uborka (5) zöldség (162) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Tonhalas kenős (pástétom)

2007.12.04. 12:00 BeckZsu

Nem tudom, ki hogy van vele, mi reggelire, sőt, mióta nem munkahelyen, hanem itthon dolgozunk, és ezért az ebéd délben van, vacsorára is, hideget szoktunk enni, leginkább kenyeret valamivel. De mivel nem vagyok elragadtatva a kapható felvágottak többségétől, inkább próbálok valami egyéb, kenyérre rakható-kenhető dolgot gyártani. Ez is egy ilyesmi.

Lilahagymát apróra vágtam, kicsit megsóztam, állni hagytam, így nem lesz túl „szagos”. Belekevertem villával összetörve egy konzerv tonhalat, amelyről előzőleg leöntöttem a levét. Hozzátettem két darab, összesen 20 dkg tömlős krémsajtot és egy csomó snidlinget. Hiába ez is hagyma hagymával, azért más-más íze van.

Ez most egy kicsit túl lágy lett, legközelebb másikfajta krémsajtból fogom megpróbálni, de azért az íze jó.

3 komment · 1 trackback

Címkék: hal hidegkaja büféasztalra

A bejegyzés trackback címe:

https://beck.blog.hu/api/trackback/id/tr99251952

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: فنادق جده 2018.03.31. 09:28:32

Schwinn Csepel kerékpár - Bicikli bolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabojsza · http://www.gabojszakonyhaja.blogspot.com/ 2007.12.04. 12:15:32

Nagyon jó ötlet a sajtkrém. Én vajjal szoktam habosra keverni a halat (hagymával), de így sokkal könnyebb, ízesebb! Ezentúl így készítem! :)))

Tom · http://tomislander.com/ 2007.12.04. 12:49:04

Hú, pont jókor, már tökre unom a bolti kenyérrevalókat.

Tom · http://tomislander.com 2007.12.06. 09:16:44

Nem pont ilyen lett, meg nem volt snidling, de azért finom (:
süti beállítások módosítása