HTML

àlabeck

Csak főzök és elmesélem. Közben néha magamról is.

Ha írnál: beckzsu@gmail.com

Címkék

általános (20) avokádó (3) bab (7) befőzés (26) brokkoli (4) büféasztalra (117) cékla (4) csirke (90) csirkecomb (58) csirkemáj (22) csirkemell (124) csirkeszárny (3) cukkini (38) darálthús (56) dió (32) édes (65) egyéb (17) egytálétel (117) főzelékféle (45) fűszer (32) gomba (31) grúz (7) gyors (3) gyümölcsös (48) hajdina (5) hal (39) hidegkaja (53) káposzta (20) karfiol (24) kelbimbó (6) kézimunka (7) kímélős (26) köret (77) krumpli (79) leves (39) low carb (13) mák (5) maradék (39) marhahús (13) mártás (48) menüterv ötlet (3) mesélek (20) olajbogyó (11) orosz (28) padlizsán (43) paprika (4) paradicsom (3) pörkölt (25) pulykacomb (22) pulykamell (17) rágcsa (23) rakott (48) rántott (49) reggeli (10) sajt (8) saláta (84) sertéshús (53) spárga (23) szabad tűzön (13) személyes (119) tészta (43) töltött (19) túró (18) uborka (5) zöldség (162) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Újévre

2009.12.31. 07:30 BeckZsu

Mindenkinek sikeres, szerencsés következő évet kívánok!     Kellemes szilveszteri szórakozást, jó pihenést a további napokra, azután pedig...viszontlátásra!

2 komment

Címkék: általános

Mit eszünk újévkor?

2009.12.30. 07:00 BeckZsu

Gondolom, nagyon sokan esznek újévkor lencsét, hiszen mindenki ismeri a hiedelmet, hogy aki ilyenkor valami apró szemes dolgot, például lencsét vagy babot eszik, gazdag lesz az évben. És feltétlenül sertéshúst is kell enni, ugyanis a disznó jó irányba túrja a leendő szerencsénket.…

Szólj hozzá!

Címkék: általános

Sajttekercs füstölt hallal – előétel 2.

2009.12.28. 07:10 BeckZsu

Kicsit régi, kicsit retro, ami erről eszembe jut. Valamikor nagy kedvenc volt hidegtálakon a sajttekercs körözöttel. Akkor úgy csináltuk, hogy egy darab sajtot forró víz fölött megpuhítottunk, aztán gyorsan kinyújtottuk vékonyra, megkentünk körözöttel, feltekertük. Ez a módszer…

Szólj hozzá!

Címkék: hidegkaja büféasztalra

süti beállítások módosítása