HTML

àlabeck

Csak főzök és elmesélem. Közben néha magamról is.

Ha írnál: beckzsu@gmail.com

Címkék

általános (20) bab (7) befőzés (23) brokkoli (4) büféasztalra (107) cékla (4) csirke (88) csirkecomb (54) csirkemáj (22) csirkemell (121) csirkeszárny (3) cukkini (36) darálthús (53) dió (32) édes (64) egyéb (17) egytálétel (113) főzelékféle (44) fűszer (30) gomba (30) grúz (7) gyors (3) gyümölcsös (45) hal (37) hidegkaja (44) káposzta (20) karfiol (23) kézimunka (7) kímélős (26) köret (71) krumpli (74) leves (37) low carb (5) mák (5) maradék (37) marhahús (13) mártás (43) mesélek (20) olajbogyó (10) orosz (27) padlizsán (41) pörkölt (23) pulykacomb (21) pulykamell (15) rágcsa (23) rakott (47) rántott (48) reggeli (10) sajt (6) saláta (73) sertéshús (52) spárga (23) szabad tűzön (13) személyes (118) tészta (42) töltött (19) túró (17) zöldség (150) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Lisztbundás csirkemell paprikás rizzsel

2019.04.18. 07:47 BeckZsu

19csmpaprizs.jpg

Például ez is a lisztbe forgatás egyik példája; csirkemell-szelet kókuszlisztben sütve. A kókuszliszt jóval vastagabb rétegben tapad a húsra, így kissé más az egésznek az állaga. De kókuszíze nincs – szerencsére, az ebben az esetben nekem nem hiányzik – nyersen, az illatán érződik csak egy kicsit.

A paprikás rizs egyik kedvencem, imádom a sült paprika illatát, bármiben is használom. Ha éppen akad itthon újhagyma, vagy a szép zöldje, azt is megpirítom a paprika mellé, csak jót tesz. A megfőtt rizshez keverem, de még legalább 10 percre lefedem, így már együtt, és nem külön-külön, érezhetők az ízek.

Szólj hozzá!

Címkék: köret csirkemell

A bejegyzés trackback címe:

https://beck.blog.hu/api/trackback/id/tr114772826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.