HTML

àlabeck

Csak főzök és elmesélem. Közben néha magamról is.

Ha írnál: beckzsu@gmail.com

Címkék

általános (20) bab (7) befőzés (25) brokkoli (4) büféasztalra (109) cékla (4) csirke (90) csirkecomb (56) csirkemáj (22) csirkemell (122) csirkeszárny (3) cukkini (38) darálthús (54) dió (32) édes (65) egyéb (17) egytálétel (114) főzelékféle (44) fűszer (32) gomba (30) grúz (7) gyors (3) gyümölcsös (46) hal (38) hidegkaja (45) káposzta (20) karfiol (23) kézimunka (7) kímélős (26) köret (73) krumpli (78) leves (37) low carb (7) mák (5) maradék (38) marhahús (13) mártás (45) mesélek (20) olajbogyó (11) orosz (27) padlizsán (42) paprika (4) paradicsom (3) pörkölt (24) pulykacomb (21) pulykamell (16) rágcsa (23) rakott (47) rántott (49) reggeli (10) sajt (7) saláta (78) sertéshús (52) spárga (23) szabad tűzön (13) személyes (118) tészta (42) töltött (19) túró (18) zöldség (154) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Sajtos keksz – szendvics

2015.10.13. 10:12 BeckZsu

Tudom, szakértőktől hallottam, hogy nem jó a sajtot fagyasztani. De ha van egy finom, ráadásul drága sajtom, és addig spórolok vele, hogy már félek, hogy nem érik tovább, hanem megromlik, mégis inkább beteszem a fagyasztóba. Kipróbáltam már többször, úgy is finom marad, csak…

Szólj hozzá!

Címkék: sajt rágcsa büféasztalra

Foksnidling – metélőfokhagyma – sok mindenre jó, most éppen tésztára

2015.10.01. 07:55 BeckZsu

Amikor pár éve először találkoztam ezzel a fűszernövénnyel, pontosabban a magjával, megtetszett az ötlet. Mármint, hogy a snidling, amit nagyon kedvelek – például vajas- vagy zsíroskenyérre, salátára, de akár kész ételre rászórva – most egyszer csak fokhagymás ízű…

Szólj hozzá!

Címkék: személyes tészta fűszer