HTML

àlabeck

Csak főzök és elmesélem. Közben néha magamról is.

Ha írnál: beckzsu@gmail.com

Címkék

általános (20) bab (7) befőzés (23) brokkoli (4) büféasztalra (105) cékla (4) csirke (88) csirkecomb (53) csirkemáj (21) csirkemell (120) csirkeszárny (3) cukkini (34) darálthús (51) dió (32) édes (64) egyéb (17) egytálétel (112) főzelékféle (44) fűszer (30) gomba (30) grúz (7) gyümölcsös (45) hal (36) hidegkaja (42) káposzta (20) karfiol (23) kézimunka (7) kímélős (26) köret (68) krumpli (74) leves (36) mák (5) maradék (37) marhahús (13) mártás (42) mesélek (20) olajbogyó (10) orosz (26) padlizsán (40) pörkölt (23) pulykacomb (21) pulykamell (15) rágcsa (23) rakott (47) rántott (48) reggeli (10) sajt (6) saláta (73) sertéshús (51) spárga (23) szabad tűzön (13) személyes (117) tészta (41) töltött (18) túró (17) zöldség (147) Címkefelhő

Utolsó kommentek

  • BeckZsu: Köszönöm, hogy elmondtad a tapasztalataidat. Érdekes, hogy néha még a kovászos uborka mellett (én... (2017.10.12. 17:09) Nézzétek, hogy jártam!
  • zetevar: Nem új a kérdés, de hozzászólnék: Jó néhány éve termesztünk nagyobb terülten fokhagymát eladásra. ... (2017.10.04. 08:54) Nézzétek, hogy jártam!
  • Sánkír: Akkor használj kókuszzsírt, annak teljesen semleges az íze! (2016.11.08. 13:10) Zabpelyhes-diós sós keksz
  • BeckZsu: Igen. Azóta már többször is megcsináltam, így, és bevált. :) (2016.08.28. 18:50) Sós vizes uborka télre
  • taoka: @BeckZsu: :-) Köszönöm szépen a válaszod: szóval akkor összesen kétszer forrázod, másodszor a saj... (2016.08.28. 18:40) Sós vizes uborka télre
  • Utolsó 20

Őszi befőzés

2009.09.07. 13:58 BeckZsu

Nálam ez a befőzés fő szezonja, bár szoktam eltenni lekvárt is, néha egy kis befőttet is, de azokból nem vagyunk nagy fogyasztók, az ilyen zöldségfélékből sokkal inkább.
 

Régi bejegyzés, kissé frissítve

Eredetileg ebben a bejegyzésben egyszerre írtam le a lecsó, a vitapric, a ketchup és a padlizsánkrém elkészítését.

Most ezeket szétválasztottam, mert többen – ismerősök és ismeretlenek – keresték, kérdezték, és kiderült, hogy abban a formában nagyon nehezen kereshető meg még nekem is.

Ebben az évben is elérkezett ezeknek a szezonja, ideje volt, hogy a leírást a magam számára is rendbe tegyem, már csak maga az elkészítés van hátra.

6 komment

Címkék: zöldség befőzés

A bejegyzés trackback címe:

https://beck.blog.hu/api/trackback/id/tr14179397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Itality · http://itality.blog.nlcafe.hu 2008.03.16. 22:39:37

Ezeket idén tuti, h fel fogom használni! Örülök, h rábukkantam az oldaladra!!!

BeckZsu · http://beck.blog.hu/ 2008.03.17. 08:22:23

Én is örülök, hogy rám találtál, talán még más is megtetszik itt :)

t0mcraft 2009.09.09. 09:35:10

Sajnos a régebbi bejegyzéseket még nem volt érkezésem elolvasni, így jól jött ez a frissítés; legalább az egyik eltevéssel mindenféleképpen meg szeretnék próbálkozni :) Köszi, és gratula a remek bloghoz!

BeckZsu · http://beck.blog.hu/ 2009.09.10. 07:09:56

@t0mcraft: Sok sikert kívánok a próbához, remélem, beválik nálatok is. Köszönöm az elismerést!

Befőzés fan · http://befozes.ingyenblog.me 2011.02.28. 17:51:31

Nagyon jó ez a blog csak így tovább!

BeckZsu · http://beck.blog.hu/ 2011.03.01. 07:16:45

@Befőzés fan: Köszönöm, mindig jól jön a biztatás :)