HTML

àlabeck

Csak főzök és elmesélem. Közben néha magamról is.

Ha írnál: beckzsu@gmail.com

Címkék

általános (20) bab (6) befőzés (23) brokkoli (4) büféasztalra (105) cékla (4) csirke (88) csirkecomb (53) csirkemáj (21) csirkemell (120) csirkeszárny (3) cukkini (34) darálthús (51) dió (32) édes (64) egyéb (17) egytálétel (112) főzelékféle (43) fűszer (30) gomba (29) grúz (7) gyümölcsös (45) hal (36) hidegkaja (41) káposzta (20) karfiol (23) kézimunka (7) kímélős (26) köret (68) krumpli (74) leves (36) mák (5) maradék (37) marhahús (13) mártás (42) mesélek (20) olajbogyó (10) orosz (26) padlizsán (39) pörkölt (23) pulykacomb (21) pulykamell (15) rágcsa (23) rakott (47) rántott (48) reggeli (10) sajt (5) saláta (73) sertéshús (50) spárga (23) szabad tűzön (13) személyes (118) tészta (41) töltött (18) túró (17) zöldség (147) Címkefelhő

Utolsó kommentek

  • Sánkír: Akkor használj kókuszzsírt, annak teljesen semleges az íze! (2016.11.08. 13:10) Zabpelyhes-diós sós keksz
  • BeckZsu: Igen. Azóta már többször is megcsináltam, így, és bevált. :) (2016.08.28. 18:50) Sós vizes uborka télre
  • taoka: @BeckZsu: :-) Köszönöm szépen a válaszod: szóval akkor összesen kétszer forrázod, másodszor a saj... (2016.08.28. 18:40) Sós vizes uborka télre
  • BeckZsu: @taoka: talán válaszol... én inkább várni szoktam. Ugyanilyen forró levet öntök a kovászos uborká... (2016.08.28. 16:29) Sós vizes uborka télre
  • taoka: @tt60:Régen, 2010-ben írtad: "No akkor: nem kell cifrázni: kell kapor, zöld szőlő, s torma... A ka... (2016.08.28. 16:05) Sós vizes uborka télre
  • Utolsó 20

MBG-icon_C4-A.png

Sajtos keksz – szendvics

2015.10.13. 10:12 BeckZsu

Tudom, szakértőktől hallottam, hogy nem jó a sajtot fagyasztani. De ha van egy finom, ráadásul drága sajtom, és addig spórolok vele, hogy már félek, hogy nem érik tovább, hanem megromlik, mégis inkább beteszem a fagyasztóba. Kipróbáltam már többször, úgy is finom marad, csak…

Szólj hozzá!

Címkék: sajt rágcsa büféasztalra

Foksnidling – metélőfokhagyma – sok mindenre jó, most éppen tésztára

2015.10.01. 07:55 BeckZsu

Amikor pár éve először találkoztam ezzel a fűszernövénnyel, pontosabban a magjával, megtetszett az ötlet. Mármint, hogy a snidling, amit nagyon kedvelek – például vajas- vagy zsíroskenyérre, salátára, de akár kész ételre rászórva – most egyszer csak fokhagymás ízű…

Szólj hozzá!

Címkék: személyes tészta fűszer