HTML

àlabeck

Csak főzök és elmesélem. Közben néha magamról is.

Ha írnál: beckzsu@gmail.com

Címkék

általános (20) avokádó (3) bab (7) befőzés (26) brokkoli (4) büféasztalra (117) cékla (4) csirke (90) csirkecomb (58) csirkemáj (22) csirkemell (124) csirkeszárny (3) cukkini (38) darálthús (56) dió (32) édes (65) egyéb (17) egytálétel (117) főzelékféle (45) fűszer (32) gomba (31) grúz (7) gyors (3) gyümölcsös (48) hajdina (5) hal (39) hidegkaja (53) káposzta (20) karfiol (24) kelbimbó (6) kézimunka (7) kímélős (26) köret (77) krumpli (79) leves (39) low carb (13) mák (5) maradék (39) marhahús (13) mártás (48) menüterv ötlet (3) mesélek (20) olajbogyó (11) orosz (28) padlizsán (43) paprika (4) paradicsom (3) pörkölt (25) pulykacomb (22) pulykamell (17) rágcsa (23) rakott (48) rántott (49) reggeli (10) sajt (8) saláta (84) sertéshús (53) spárga (23) szabad tűzön (13) személyes (119) tészta (43) töltött (19) túró (18) uborka (5) zöldség (162) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Aszalt szilvával és fetával töltött csirkemell

2013.02.09. 08:25 BeckZsu

Nem éppen a közelmúlt napokban készítettem ezt, hanem karácsonykor, de úgy gondolom, hogy nincs semmiféle ok arra, hogy ne lehetne bármikor megcsinálni. Igazán nem bonyolult, és az is kényelmes, hogy egyszerre, egy tepsiben elkészül a hús és a köret. Szép, méretes…

Szólj hozzá!

Címkék: zöldség gyümölcsös egytálétel csirkemell

A sokoldalú sült hús

2013.02.06. 08:30 BeckZsu

Ez sem újdonság, máskor is meséltem már, hogy szoktam egyszerre több adagnyi húst megsütni, aztán különféle mellé- és hozzávalókkal változatossá alakítani. A hús lehet például csirkecomb – nálam talán ez fordul elő leggyakrabban – de akár sertéscomb, oldalas, sütőben…

Szólj hozzá!

Címkék: köret pulykacomb

süti beállítások módosítása