HTML

àlabeck

Csak főzök és elmesélem. Közben néha magamról is.

Ha írnál: beckzsu@gmail.com

Címkék

általános (20) avokádó (3) bab (7) befőzés (26) brokkoli (4) büféasztalra (117) cékla (4) csirke (90) csirkecomb (58) csirkemáj (22) csirkemell (124) csirkeszárny (3) cukkini (38) darálthús (56) dió (32) édes (65) egyéb (17) egytálétel (117) főzelékféle (45) fűszer (32) gomba (31) grúz (7) gyors (3) gyümölcsös (48) hajdina (5) hal (39) hidegkaja (53) káposzta (20) karfiol (24) kelbimbó (6) kézimunka (7) kímélős (26) köret (77) krumpli (79) leves (39) low carb (13) mák (5) maradék (39) marhahús (13) mártás (48) menüterv ötlet (3) mesélek (20) olajbogyó (11) orosz (28) padlizsán (43) paprika (4) paradicsom (3) pörkölt (25) pulykacomb (22) pulykamell (17) rágcsa (23) rakott (48) rántott (49) reggeli (10) sajt (8) saláta (84) sertéshús (53) spárga (23) szabad tűzön (13) személyes (119) tészta (43) töltött (19) túró (18) uborka (5) zöldség (162) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Újra március van!

2012.03.01. 07:56 BeckZsu

Kis kitérő után végre gyönyörűen süt a nap, itt-ott már a levegőben is érezni a tavasz illatát. Néha szomorúan veszem tudomásul, hogy milyen gyorsan múlik az idő – most volt még csak karácsony, szilveszter, mégis vártam már a tavaszt, a szép időt, és íme, itt van…

Szólj hozzá!

Címkék: személyes

Csontok, zöldségek, levesek (3. beszámoló)

2012.02.29. 07:58 BeckZsu

Ez pedig a nálunk leggyakrabban készülő levesféleség, a mindent bele, ill. gezemiceleves. Többnyire valamilyen csirkecsont az alapja, most a „csirkecomb farrésszel”-ként vásárolt, az utóbbi időben divatos bontási módból keletkezett csirkerészből lefaragott farrész.…

Szólj hozzá!

Címkék: leves csirke zöldség karfiol

süti beállítások módosítása