HTML

àlabeck

Csak főzök és elmesélem. Közben néha magamról is.

Ha írnál: beckzsu@gmail.com

Címkék

általános (20) avokádó (3) bab (7) befőzés (26) brokkoli (4) büféasztalra (117) cékla (4) csirke (90) csirkecomb (58) csirkemáj (22) csirkemell (124) csirkeszárny (3) cukkini (38) darálthús (56) dió (32) édes (65) egyéb (17) egytálétel (117) főzelékféle (45) fűszer (32) gomba (31) grúz (7) gyors (3) gyümölcsös (48) hajdina (5) hal (39) hidegkaja (53) káposzta (20) karfiol (24) kelbimbó (6) kézimunka (7) kímélős (26) köret (77) krumpli (79) leves (39) low carb (13) mák (5) maradék (39) marhahús (13) mártás (48) menüterv ötlet (3) mesélek (20) olajbogyó (11) orosz (28) padlizsán (43) paprika (4) paradicsom (3) pörkölt (25) pulykacomb (22) pulykamell (17) rágcsa (23) rakott (48) rántott (49) reggeli (10) sajt (8) saláta (84) sertéshús (53) spárga (23) szabad tűzön (13) személyes (119) tészta (43) töltött (19) túró (18) uborka (5) zöldség (162) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Ehetetlen szaloncukor

2008.12.26. 18:35 BeckZsu

Ez alkalommal szaloncukrot sem venni, sem egyéb konyhai eljárással előállítani nem akartam. Úgy gondoltam, hogy anélkül is bőven elég (vagy sok) lesz az édesség, amit elfogyasztunk.

Így aztán ezeket a csak díszítő, „helyettesítő” szaloncukrokat varrtam meg. 

 

3 komment

Címkék: személyes kézimunka

A bejegyzés trackback címe:

https://beck.blog.hu/api/trackback/id/tr30842855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"saját levében" · http://sajatleveben.blogspot.com 2008.12.27. 14:31:38

Ez nagyon aranyos! Ne aggódj, a többi boltban kapható is ehetetlen.

juliska48 2008.12.27. 15:21:31

fantasztikus vagy, hogy még ilyesmire is van időd. Mi van benne? És még el se kell dobni. Klassz.

BeckZsu · http://beck.blog.hu/ 2008.12.28. 18:09:58

@"saját levében": én is úgy gondoltam, hogy a legjobb, ha olyan, amit nem is akarunk megenni :)
@juliska48: az erre szánt időt pihenésnek tekintettem, tévézés közben varrogattam. Puha, könnyű anyag van benne, így a fát is kíméli, ha már tavaly óta kibírta az erkélyen, talán még tovább is élni fog.
süti beállítások módosítása