Bizony néha vásárolok félkész ételt. Volt már egészen sikertelen választás is, de van olyan is, ami szerintem elfogadható a cél – nagyon gyors ebéd – érdekében. Ilyen például a panírozott halfilé. Ez többféle ízesítéssel létezik, a lényeg pedig, hogy nem túl vastag a panír rajta, ami az én ízlésem szerint a legtöbb ilyesminek a fő hibája. Most a citromos-borsos változatot próbáltuk ki.
Ehhez jól illett ez a rizs, amihez egy fej hagymát apróra vágva jó alaposan, halványbarnára megpirítottam, hozzátettem a szintén apróra vágott két almát, azzal is jól átpirítottam, majd belekevertem az előre megfőzött rizst (amit most a fagyasztóból vettem elő). Az arány úgy a legjobb, ha a hagyma és az alma együttes mennyisége kb. ugyanannyi, mint a főtt rizs. Ez a rizs családunk egyik kedvence.
Utolsó kommentek