Úgy látszik, én sem maradhatok le az aktuális trendtől, ezért valahogy sikerült beszereznem egy kis influenzát. Ennek ellenére vagy ezzel együtt megpróbáltam valami ebédet kotyvasztani. Nem volt nehéz dolgom, a kiránduláson „örököltem” két sült csirkecombot (fogalmam sincs, ki csinálta), sajnos, egy kicsikét már kiszáradt.
Elővettem a fagyasztóból egy zöldségkeveréket, amiben brokkoli, zöldborsó, hüvelyes borsó és zöld zöldbab volt, serpenyőben kevés vajon elkezdtem párolni. Amikor félpuha volt, és volt még alatta egy kis lé, a közepére elhelyeztem a csirkecombokat. Az egészet megszórtam zöldfűszeres sóval, fedő alatt még egy kicsit pároltam.
Ezután a csirkecombokat alaposan bekentem padlizsánkrémmel, és még 10 percre a sütőbe tettem maximális hőfokra, amíg minden egy kissé megpirult.
Ebben a szürke időben különösen jólesik ilyen színes látvány az asztalon.
Utolsó kommentek