HTML

àlabeck

Csak főzök és elmesélem. Közben néha magamról is.

Ha írnál: beckzsu@gmail.com

Címkék

általános (20) avokádó (3) bab (7) befőzés (26) brokkoli (4) büféasztalra (117) cékla (4) csirke (90) csirkecomb (58) csirkemáj (22) csirkemell (124) csirkeszárny (3) cukkini (38) darálthús (56) dió (32) édes (65) egyéb (17) egytálétel (117) főzelékféle (45) fűszer (32) gomba (31) grúz (7) gyors (3) gyümölcsös (48) hajdina (5) hal (39) hidegkaja (53) káposzta (20) karfiol (24) kelbimbó (6) kézimunka (7) kímélős (26) köret (77) krumpli (79) leves (39) low carb (13) mák (5) maradék (39) marhahús (13) mártás (48) menüterv ötlet (3) mesélek (20) olajbogyó (11) orosz (28) padlizsán (43) paprika (4) paradicsom (3) pörkölt (25) pulykacomb (22) pulykamell (17) rágcsa (23) rakott (48) rántott (49) reggeli (10) sajt (8) saláta (84) sertéshús (53) spárga (23) szabad tűzön (13) személyes (119) tészta (43) töltött (19) túró (18) uborka (5) zöldség (162) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Fűszernövények

2007.07.13. 12:43 BeckZsu

Kedvenceim, ez a „veteményesem” a víkendház kertjében. Ebből fagyasztok vagy szárítok télre is.

Szólj hozzá!

Nem tökfőzelék, nem pörkölt

2007.07.12. 18:57 BeckZsu

 Már megint nem tudtam ellenállni, vettem padlizsánt és cukkinit, minden terv nélkül. Húsféléből volt otthon egy kis adag csirkemell kockára vágva. Kockásra vágtam a tökféléket is, a padlizsánt szokás szerint besóztam. Aztán felvágtam egy jó nagy fej hagymát, elkezdtem…

2 komment

Címkék: zöldség padlizsán csirkemell cukkini főzelékféle

Rakott karfiol

2007.07.11. 12:00 BeckZsu

Szeretek rakott mindenfélét főzni, ezek szinte a legpraktikusabb ételek, elsősorban azért, mert finom, mert nagyon sokféleképpen lehet variálni, meg azért, mert ugyan az előkészítéshez többnyire sok edény kell, de aztán amíg a kaja a tepsiben vagy a tűzálló edényben a sütőben…

Szólj hozzá!

Címkék: csirke zöldség egytálétel csirkemell karfiol

Tojásos bundás hús, petrezselymes újkrumpli

2007.07.09. 20:05 BeckZsu

Ez a hús átmenet a rántott és a natúr szelet között. Már megint a csirke felsőcombot vettem, kicsontoztam. Ez ugye úgy megy, hogy hanyatt fektetem a húsdarabot (bőrrel lefelé), középen amennyire lehet, közvetlenül a csont mellett egy jó éles és hegyes késsel bevágom, majd a…

Szólj hozzá!

Címkék: csirke krumpli csirkecomb rántott

süti beállítások módosítása